Medlems Stats
Brukernavn
silje_jenta
kjønn - Alder
Jente - 26
Bosted
HAFRSFJORD
Bursdag
24 Aug - (169 dager igjen)
Medlem siden
20 May 2013 kl 14:45
Sist pålogget
30 Oct 2019 kl 20:49

Blokker bruker

  Bilder ( 16 )

silje_jenta 's Profil
følte meg fargerik
Send privat melding Please wait...  har ingen kommentarer i sin gjestebokNoe om meg selv
Hobby: Jeg liker å synge, være modell, danse, tegne, høre på musikk, se på serier som f.eks Hannibal, True Blood,Supernatural og Grey`s Anatomy

Om meg:

Hallo der!
Jeg heter Silje og jeg er 24 år, kommer fra Stavanger.

Jeg er den type jente som liker å være ærlig og jeg misliker når det er noen som faktisk tror at jeg er lett på tråden, for det er jeg ikke. Jeg liker å snakke med folk, bli kjent og få nye venner. Selv om jeg er ute etter et seriøst forhold så betyr ikke det at alt skal gå fort i svingene og at jeg går bare etter utseende.

Jeg er veldig ærlig, og sier min mening. Jeg er trofast og lojal, klarer ikke tanken på utroskap, kan bli litt sjalu, men ikke for mye da, jeg liker å vise hvem som er min, når jeg først har en i mitt liv. Jeg liker å reise, men har aldri tørt å reist alene, så jeg er en liten pyse der hehe.

Har fått en bedre selvtillit og min selvfølelse er ganske høyt oppe enn før. Jeg har blitt mobbet siden jeg var liten, p.g.a at jeg var litt overvektig, men det har stoppet nå, men jeg står med rak rygg og hodet høyt uansett hva.

Jeg er den jeg er, og jeg forandrer meg ikke bare på grunn av du vil at jeg skal bli sånn og sånn.  

Jeg har gjort en del feil angående forholder, så jeg har lært mye ut av det, så jeg tar ting med ro, og håper at det er noen som er lik meg når det kommer til det.

 

Det jeg ser i en person er at den personen er trofast, lojal, har humor og liker å gjøre noe/ holde på med noe. Må også være romantisk og bare være seg selv :) 

Jeg er også "fluffy", jeg synes at det er bedre å bli kalt det enn feit eller tjukk, for det er bare stygt å si om en annen. Du ser det på bildene mine, at jeg har kurver på de rette plassene, men kanskje litt mer utenom, men det holder jeg på å fikse, hehe. :)

 

Jeg håper at jeg får en sjanse til å snakke med deg, om jeg er interesserende nok for deg som en venn eller kanskje mer, så bare ta kontakt med meg her. Jeg biter ikke :) 

 
EID!  

silje_jenta er eid av jallen

verdi: 800 chips

Kjøp silje_jenta


Media Info  
Bilde ID: 615502
Kategori: Jenter
opplastet: 27 Jan 2017 kl 23:49

snitt:
6.14
Av 14 stemmer


Fans (4)  
Bli fan


Siste som har stemt  
»biggen65
»Ola_Nordmann
»bhf40
»tber
»uranos
»ludvik2
»kosebamseen
»palmer17
»sunshine77
»tber
»handy38

Annonse | Regler | Support

Betalingstejenestene leveres av:


© 2021